Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erfaren slagter engros til erhverv

Leder du efter en slagter engros i særklasse – med fokus på smag og dyrevelfærd? GJ Kød i Kastrup tilbyder slagter engros for kunder i København, på Sjælland og i resten af landet. Vores produkter består udelukkende af friske råvarer af meget høj kvalitet.


Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kalvekød
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Lammekød
  • Hestekød
  • Samt diverse produkter inden for catering

Smagfuld slagter engros med omhu og omtanke

Vi har mange års erfaring med slagter engrossalg, og vi kan derfor altid tilbyde kød i den absolut bedste kvalitet.​ Vores samarbejdspartnere er valgt med den største omhu. 

Vi benytter udelukkende seriøse leverandører, som kan leve op til vore strenge kvalitetskrav - og ikke mindst vores etiske krav om dyrevelfærd. 

Vi køber udelukkende dansk og udenlandsk kødkvæg fra leverandører, hvorfra vi ved, at dyrene har haft det godt, og som giver os mulighed for selv at udvælge de bedste dyr.


Vores dedikerede medarbejdere sørger altid for at være imødekommende, så vi altid starter og slutter dagen med en glad og tilfreds kunde.

Få et uforpligtende tilbud på slagter engros

Vil du vide mere om vores slagter engros? Ring til os på telefon 33 24 43 74 eller send en e-mail til mail@gjkoed.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular her til højre.​

KONTAKT OS NEMT

Har du en forespørgsel eller vil du bestille et produkt, så udfyld formularen.

Vi vender tilbage inden for kort tid.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI STØTTER​: